onsdag 11. april 2012

Vi er på mammanett.no


Mammanett.no har spurt Baby Shop, Barnas Hus og Engler & cowboyer hva som er deres 5 bestselgere - her er saken:



Engler og Cowboyer  - fem bestselgere i innlandet

Dina Westrum viser frem fem av bestselgerne i butikken Engler Og Cowboyer på CC Gjøvik.Dina Westrum viser frem fem av bestselgerne i butikken Engler Og Cowboyer på CC Gjøvik.
På innlandets største kjøpesenter CC Gjøvik finner vi barneutstyrs-butikken Engler og Cowboyer. Daglig leder Dina Westrum kan fortelle at de selger mest barnevogner av merket TFK. Av annet utstyr ligger dette på deres fem på topp liste:

1. DooMoo ammepute

Doomoo multifunksjonell ammepute, fylt med gode og myke polyesterkuler for maksimal komfort, er en av Engler og Cowboyers desidert bestselgere. Den kraftige u-formen på puten gjør den perfekt for amming/flaskemating, liggestøtte, når babyen trener nakke og rygg, når den skal lære seg å sitte og som støtte for ryggen.
E&C sin pris: 599,- Tvillingpute: 799,-

2. Sophie La Girafe

Denne babyleken har blitt utrolig populær blant våre kunder, forteller Westrum. - Den er veldig god og riktig å holde i for en baby. Den kan fungere som en bitering, og den lager en morsom pipelyd når du klemmer på den. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene, består av naturgummi og er dermed ftalatfri.
E&C sin pris: 199,-

3. Stokke Tripp Trapp

1549,-   babysete 999,- trekk 199,-
I likhet med Barnas Hus har Engler og Cowboyer også den norskdesignede Tripp Trapp stolen på sin toppliste. Den vokser med barnet, den kan justeres slik at den spesialtilpasses barnets kropp ved hjelp av det unike dybde- og høydejusterbare setet og fotbrettet.
E&C sin pris: stol 1549,-, babysete 999,- og trekk 199,-

4. Voksi Urban

Voksi Urban selger tydeligvis like godt i innlandet som i storbyene. Westrum tror denne vognposen har blitt så populær på grunn av at den kan forlenges når barnet vokser - og slik sett er en pose du har langvarig glede av.
E&C sin pris:  2099,-

5. Doktor Brown flasker

- Vi selger nesten bare denne flasketypen, forteller Westrum. Disse tåteflaskene har en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelk, morsmelk-erstatning og i alle andre typer væske. Dette kan redusere kolikkplager og gulping, forteller hun.
E&C sin pris: 249,- for trepakning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar